Miter växellåda högre effekt

Växellådan är en sorts transmissionsanordning som uppnår variabel hastighet genom växlingarnas ingrepp. Det finns många tillämpningar inom industrimaskinernas hastighet. Miters växellåds växellåda i låghastighetsaxeln monterad på det stora växeln, höghastighetsaxeln monterad på kugghjulet, genom växellådan och transmissionen, kan du slutföra accelerations- eller retardationsprocessen.

Växellådan är vanligtvis en vanlig konstruktion, men i speciella fall kan växellådans konstruktion ändras enligt användarens behov, varianten för den branschspecifika växellådan. Miters växellåda Växellåda, parallellaxel, vertikal axel, universallådan och en mängd olika delar kan ändras i enlighet med användarnas krav

Växellådan kör stabil och pålitlig, hög transmissionseffekt. Växellådans yttre lådstruktur kan tillverkas med hjälp av ett ljudabsorberande material för att minska bruset som genereras under växellådans funktion. Växellådan själv har en lådstruktur med en stor fläkt kan effektivt minska växellådans driftstemperatur. I färd med att använda växellådan för att rengöra huvudväxeln i rätt tid. Miter Växellåda Växellådsrengöringsmaskin med växellådan i originaloljan och oljesystemet och filtrera oljan efter rengöring av växellådan för att rengöra växellådan utan några maskinvaruanläggningar, lägg inte till något rengöringsmedel för att säkerställa att växellådan fungerar säkert för att förlänga växellådans livslängd.

Förutom retardationsfunktionen har växellådan också funktionen att ändra överföringsriktningen och vridmomentet för överföringen. Exempelvis kan Miterväxeln växla kraften vinkelrätt mot den andra rotationsaxeln efter att de två fläktkugghjulen används för att realisera växlingsriktningens förändring. Principen för överföringsmoment är samma effektförhållanden, ju snabbare hastigheten på växeln, axeln med mindre vridmoment, desto större motsats.

Växellådan är uppdelad i manuella och automatiska två typer. Miter växellåda Den manuella växellådan består huvudsakligen av växlar och axlar. Växellådan AT består av hydraulisk momentomvandlare, planetväxel och hydrauliskt styrsystem. Genom hydraulisk växellåda och växellåda för att uppnå vridmoment med variabelt varvtal.

Transmissionen består av växellåsmekanism med variabel hastighet och styrmekanism, MITER växellåda om det behövs, kan också installeras strömuttagsenhet. Det finns två sätt att klassificera: enligt överföringsförhållandets växlingsläge och enligt de olika sätten att dela vägen.

Manuell växellåda består huvudsakligen av växlar och axlar, Miterväxellåda genom olika växelkombinationer för att producera variabelt varvtal. och automatisk växellåda AT består av hydraulisk vridmomentomvandlare, planetväxel och hydrauliskt styrsystem, genom hydraulisk växellåda och växellåda för att uppnå vridmoment med variabelt varvtal.