Miter Växellåda Körmotstånd

Växellådan är baserad på modulär konstruktion, modulmodell, Miterväxlaren minskar typen av delar, lämpar sig för storskalig produktion och flexibelt urval. Även känd som växellådor (dvs. transmissioner) i fordonsindustrin.

1, i ett brett område för att ändra storleken på bilens körhastighet och storleken på hjulet på bilens drivhjul.

På grund av bilens olika körförhållanden är det nödvändigt att fordonets körhastighet och fordonets drivmoment varierar mycket. Miters växellåda i höghastighetsväghastigheten ska till exempel kunna nå 100 km / h, och i stadsområdena är hastigheten ofta 50 km / h eller så. Tomma fordon i rak på vägen är körmotståndet väldigt litet, då när det är lastat uppåt, kommer körmotståndet att vara bra. Miterväxling Karossens motorvarvtalets egenskaper är mindre och vridmomentområdet kan inte uppfylla vägens verkliga behov.

Vevaxeln hos en bilmotor är i allmänhet endast kapabel att vrida i en riktning, och bilen behöver ibland kunna gå bakåt, Mitre Växellåda så att fordonet ofta används för att vända fordonet.

När kopplingen är inkopplad, kan växellådan inte växla ut. Det är till exempel möjligt att se till att föraren släpper kopplingspedalen från förarsätet när motorn inte stängs av. Växellåda med variabel hastighetsöverföringsmekanism och variabel hastighetsreglermekanism av två delar. Huvudfunktionen hos transmissionsmekanismen med variabel hastighet är att ändra värdet och riktningen av vridmoment och hastighet. Miter växellåda är huvudmomentet för styrmekanismen att styra transmissionsmekanismen för att uppnå transmissionsöverföringsförhållandets omvandling, det vill säga MITTER växellåda för att uppnå växling för att uppnå vridmoment med variabelt varvtal.

Den mekaniska växellådan används huvudsakligen för att minska principen om växellåda. Enkelt uttryckt, växellådan har flera uppsättningar av växlar än de olika växlarna, och bilen när växlingsbeteendet, Mitre Växellåda som är, via växellådans funktion till de olika växlarna, arbetar. Såsom i låg hastighet, så att växellådan än det stora arbetet, och med hög hastighet, så att växellådan än det lilla arbetet.